Partner Sites

Singles Day Discount is een onderdeel van Webstore Holidays. Wij zijn er voor de on-line koopjesjagers. Altijd op zoek naar special aanbiedingen buiten de reguliere Sale om. We hebben voor verschillende speciale partner sites die in één overzicht laten zien welke deelnemende winkels op die dagen speciale acties hebben. Onze partner sites zijn:

www.bluemonday-nederland.nl

Blue Monday valt ieder jaar op de 3 maandag van het jaar. Deze dag staat bekend als de meest depressieve dag van het jaar. Hier zit een formule van verschillende factoren achter. Wij geven juist op Blue Monday een positief tegensignaal. Iedere editie zijn er steeds meer deelnemende winkels en meer aanbiedingen!

www.blackfridaydiscount.nl en www.blackfridaybelgium.be

Van alle on-line shop evenementen in het jaar is Black Friday in Nederland de populairste. Black Friday is ontstaan in Amerika en heeft inmiddels grote bekendheid in andere landen. Het draait ook al lang niet meer on één dag. Sommige winkels hebben aanbiedingen het hele weekend of zelfs een week lang!

www.midseason-sale.nl

Tijdens Mid Season Sale krijg je een tussentijdse kortingsperiode van de Voorjaars- en Najaarscollectie. Het verschil met de reguliere uitverkoop is dat de collectie nog maar kort in de winkels ligt. Het seizoen moet nog beginnen en er is nog een ruime keuze in de collectie. In maart/april is voor de Voorjaarscollectie Mid Season Sale, en september/oktober de Najaarscollectie.