Media Markt
Hunkemoller
OTTO
BCC
EASYTOYS
ALI EXPRESS
BOL.com
Ici Paris XL
PANDORA
MINI IN THE BOX
LIGHT IN THE BOX
YVES ROCHER
Holland & Barrett
TUI
Direct naar de aanbiedingen

Singles Day 2018

Singles Day 2018 valt op 11 November. Dit is het eerste editie voor SINGLESDAYDISCOUNT.NL om in één compleet overzicht te laten zien welke Nederlandse webwinkels inspelen op deze dag van de vrijgezel. Er zijn geweldige kortingen en aanbiedingen om jezelf te verwennen. Of je vrijgezelle vriend(in) natuurlijk!

SINGLESDAYDISCOUNT.NL is dit jaar voor het eerst en we hebben enkele bekende Nederlandse webwinkels benaderd om in te springen op deze trend. Wij verwachten dat deze dag kan groeien tot een internationale commerciële dag van korting- en koopjesspektakel.

Het kan zijn dat tijdens Singles Day je als webwinkel ook niet wil achterblijven in deze trend. Wij verwachten dat komende jaren de deelnemende winkels zullen toenemen, met als resultaat dat de aanbieden en kortingen zullen toenemen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de deelnemende webwinkels, aanbiedingen en kortingen, schrijf je dan in via onze Nieuwsbrief. We sturen je een reminder en houden je op de hoogte wanneer de sale los barst.

Wil je als webwinkel niet achter blijven in deze trend, meld je dan aan als Partner.

Meld je aan voor de nieuwsbrief