Media Markt
Hunkemoller
OTTO
BCC
EASYTOYS
ALI EXPRESS
BOL.com
Ici Paris XL
PANDORA
MINI IN THE BOX
LIGHT IN THE BOX
YVES ROCHER
Holland & Barrett
TUI
Direct naar de aanbiedingen

Singles Day 2018

Singles Day valt in 2018 op 11 november. Op deze site vind je in één overzicht alle webwinkels die inspelen op deze dag van de vrijgezel. Er zijn geweldige kortingen en acties om jezelf te verwennen. Of je zet je vrijgezelle vriend(in) in het zonnetje met een leuke verrassing. Uiteindelijk staat deze teken in het dag van zelf verwennerij en is dus Singles Day een beetje voor iedereen.

In 2017 hebben we Singels Day voor het eerst gepromoot. Dit was meteen een groot succes! Er waren al vele bekende webwinkels met leuke initiatieven en exclusieve aanbiedingen op deze dag. We verwachten in 2018 dit succes zal groeien met meer winkels en meer aanbiedingen. Wil je tijdens Singles Day als webwinkel ook niet achterblijven in deze trend? En heb je speciale aanbiedingen op deze dag die je wil promoten op de site? Meld je dan aan als Partner.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de deelnemende webwinkels, aanbiedingen en kortingscodes? Schrijf je dan in via onze Nieuwsbrief. We sturen je een reminder en houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief